Wie zijn wij?

De slager die van alle markten thuis is!

Na meer als 20 jaar ervaring te hebben opgedaan bij grote en kleine gerenommeerde slagerijen, was Harry Wösten sterk van mening dat het zowel kwalitatief als kwantitatief nog beter kon om klanten te dienen van alles wat maar met vleeswaren te maken heeft. Echter koopt men niks voor alleen woorden maar wel voor daden. Zo gezegd zo gedaan, sedert 2001 was Wösten Vleeswaren V.O.F. een feit. De eigen worstmakerij van Wösten Vleeswaren staat sinds die datum dan ook al volop in de schijnwerpers door de diverse kwalitatief hoogwaardige specialiteiten:

De bekende droge worst in meerdere varianten, grillworst, leverworst en hausmacher, gehaktballen, alles vers uit eigen slagerij. Het gehele jaar door de gourmet, fondue, steengril, en diepvriespakketten leverbaar. Evenals de diverse aanbiedingen van barbecuevlees of verschillende worstsoorten om uw hapjesschalen sierlijk mee te vullen. Dit alles is uiteraard ook in porties voor de kinderen te leveren.

Ook levert Wösten Vleeswaren o.a. gehaktballen en vleespakketten aan grootverbruikers. De bekende gehaktballen met of zonder uitje, zijn eveneens gewilde vleesproducten tijdens vakanties aangezien ze per 4 of per 6 vacuüm verpakt kunnen worden zodat ze geruime tijd hun versheid en kwaliteit niet verliezen.

Van een kwaliteitsslager mogen de mensen natuurlijk altijd iets extra's verwachten. Kwaliteits-marktslager Wösten Vleeswaren biedt haar klanten dan ook diverse specialiteiten. Kijk voor meer mogelijkheden snel bij "Wat te vieren?"